Portfóliókezelés

Ingatlanportfólió kezelése szakszerűen!

Már az első ingatlan megvásárlása is sikeres befektetést jelenthet, ez pedig további ingatlan megvételére sarkallhat, ami következtében elkezdődhet a portfólió kialakítás! A jelenlegi piaci viszonyok mellett rendkívül előnyös üzleti döntéseket hozhatunk további ingatlanok megvásárlásával.

Több ingatlannal is rendelkezik? Egyre bővül az ingatlan portfóliója, de a kezelés már annál nagyobb terhet jelent? Bízza az épületek fenntartását és menedzselését profikra! Cégünk szolgáltatásai között a portfóliókezelés is megjelenik, így akkor is megbízható és pontos segítséget tudunk nyújtani, ha több ingatlannal rendelkezik!

Lakásmenedzsment szolgáltatásunk, amelybe beletartozik a lakások bérbeadása és az ingatlanok teljes körű menedzselése, már flottásított formában is megvalósítjuk! Komplex ingatlankezelői szolgáltatásokat nyújtunk lakóházak és kereskedelmi ingatlanok számára, közgazdasági, pénzügyi és jogi feladatokat is ellátunk, valamint egyéb szolgáltatásokat is biztosítunk Partnereink számára, a teljes ingatlan portfóliójukra!

Referenciáink közül

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO