Projekt menedzsment

Bontástól az építésig, tervezéstől az átadásig, értékesítéstől a kezelésig!

A Lakópark Group igyekszik Ügyfelei számára a lehető legkiválóbb szolgáltatást és a legprofesszionálisabb segítséget nyújtani, hogy az ingatlanokból kihozhassuk a maximumot, és a bérlőknek igazi otthont, Önnek pedig profitot teremtsünk!

A legnagyobb hozzáadott értéket azonban akkor tudjuk megvalósítani egy projektekben, ha már a kezdeti fázistól részt veszünk benne. Így a tervezés és a kivitelezés folyamatának nyomon követése is egy szakértő kézben összpontosul, valamint az elkészült ingatlanok további kezelése is biztos kézben lesz nálunk. Mivel a projekt során minden részletet ismerünk, az értékesítést is nyugodt szívvel ránk bízhatja, hiszen kívül-belül ismerjük az ingatlant! Az eladást vagy bérbeadást követően is tovább tudjuk menedzselni ingatlanját, hiszen szolgáltatásink között a társasházkezelés is megtalálható! 

Amennyiben a későbbiekben is szeretné fejleszteni ingatlanját, akkor szintén rendelkezésére állunk, az ingatlanok helyreállításának, fejlesztésének tervezése, a kivitelezési munkák megszervezése és ellenőrzése is projektmenedzsmenti szolgáltatásunk részét képezi!

Engedje, hogy a leghatékonyabban érvényesíthessük a beruházói érdekeit, a projekt legelejétől profi segítséget nyújtunk Önnek a tervezés, kivitelezés, értékesítés és kezelés során is! Miért osztaná szét a projekt megvalósítását több szakember között, ha egy kézben is tarthatja, és egy megbízható, átlátható projektmenedzsment mindent terhet levehet a válláról!

Referenciáink közül

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO